بسترهای همکاری مشترک ایران و ونزوئلا در پزشکی هسته‌ای فراهم است

آلبرتو کینترو معاون وزیر علوم ونزوئلا با اشاره به ارتقای همکاری متقابل تهران و کاراکاس در در چندین حوزه کلیدی از جمله انرژی، تجارت و توسعه صنعتی گفت: این اتفاق بستر مناسبی برای شناسایی نیازهای اساسی در ونزوئلا که بعضا در نتیجه تحریم‌های کشورهای غربی در زمینه پزشکی هسته ای رخ داده است، به وجود آورده

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انقلاب نیوز، معاون وزیر علوم ونزوئلا و رئیس انستیتوی تحقیقات علمی این کشور، یکی از مهمانان اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا بر ضرورت همکاری تهران و کاراکاس در حوزه هسته‌ای با هدف کمک به صنایع پزشکی و دارویی تاکید کرد.

آلبرتو کینترو با اشاره به اینکه کنفرانس اصفهان فرصت خوبی را مهیا کرده است تا صاحب‌نظران در حوزه هسته‌ای از نقاط مختلف جهان دور یکدیگر جمع شوند، تصریح کرد: این امر فضایی را مهیا می کند تا زمینه‌های مشترک همکاری در این صنعت مهم و حیاتی شناسایی شود و راه برای سرمایه گذاران بین المللی جهت مشارکت در این صنعت هموار شود.

این مقام ونزوئلایی با اشاره به اینکه ایران و ونزوئلا در روند همکاری متقابل و نزدیک خود تفاهمات زیادی برای ارتقای همکاری در چندین حوزه کلیدی از جمله انرژی و تجارت و توسعه صنعتی داشته اند، افزود: این امر می‌تواند بستر مناسبی برای شناسایی نیازهای اساسی در ونزوئلا که بعضا در نتیجه تحریم‌های کشورهای غربی در زمینه پزشکی هسته‌ای رخ داده است، به وجود بیاورد.

وی ادامه داد: پیشرفت قابل توجه برنامه‌های هسته‌ای صلح آمیز ایران این امکان را در حوزه پزشکی هسته‌ای، رادیوداروها و نانوتکنولوژی به وجود آورده و می‌تواند کمک قابل ملاحظه‌ای برای درمان بیماری‌های خطرناک مانند سرطان باشد.

کینترو لزوم استقلال عمل کشورها و رهایی از زیر سایه تحریم‌ها را یک اصل مهم دانست و افزود: پیشرفت فناوری‌های صلح آمیز هسته‌ای یک مولفه مهم و بازدارنده در برابر اقدامات کشورهایی است که می‌خواهند این دانش را در انحصار خود نگه داشته و سایر کشورها را در زمینه دارویی و کالاهای مهم و حیاتی به خود وابسته کنند.

رئیس انستیتوی تحقیقات علمی ونزوئلا در توضیح بیشتر افزود: از آنجایی که یکی از مهم ترین دستاوردهای صنعت هسته‌ای تولید رادیو داروهاست، ایران و ونزوئلا می توانند با تمرکز بر این محصول، مناسبات خود در این عرصه را به نحو قابل ملاحظه ای افزایش دهند. از آنجایی که ایران یکی از کشورهای سطح بالا در بخش درمانی است که توانسته رادیوداروهای درمانی تولید کند و روانه بازار نماید، این امر می تواند زمینه را برای جلب نظر سرمایه گذاران برای ورود به این بازار فراهم کند.

معاون وزیر علوم ونزولا در نهایت تصریح کرد: ما در این کنفرانس حضور یافته‌ایم تا پیوندها را گسترش دهیم و فرایندهای تحقیقاتی را چند مرحله به پیش برانیم. به نظر می‌رسد این موضوع مورد استقبال تعداد زیادی از کشورها قرار گرفته است که با حضور و اشتیاق خود می خواهند از این صنعت مهم و کاربردی برای رفع نیازهای انسانی عقب نمانند. بویژه آنکه در این نشست درباره جدیدترین دستاوردهای حوزه فناوری هسته‌ای ایران و بعضی کشورها اطلاعات خوبی ارائه شده است.

مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی عصر روز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه در اصفهان برگزار شد.



انتهای پیام/
http://enghelab-news.ir/8856
اخبار مرتبط

نظرات شما