printlogo


آغاز انتقام سربازان آمریکا از ایران!/ دست شورای نگهبان برای رد صلاحیت پُر است
کد خبر: 4425
اکبر ترکان،‌ از فعالان اصلاح‌طلب با تأکید بر اینکه شورای نگهبان نباید افرادی که دچار لغزش بوده‌اند را تأیید کند، از این گفت که دست شورای نگهبان پُر است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انقلاب نیوز،خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز ۰۷:۳۰ با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

 

*** 

 

آغاز انتقام سربازان آمریکا از ایران!

روز شنبه گذشته و به محض انتشار بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر دخیل بودن یک اشتباه داخلی در سقوط هواپیمای اوکراینی؛ شاهد آغاز یک فرایند انتقام‌گیری از نیروهای مسلح کشور و تقلّای دشمن برای خفت دادن به پیروزی بزرگ ایران در حمله به پایگاه نظامی آمریکا بودیم.

بازوهای این انتقام نیز همان کسانی بوده‌اند که همواره شاهد تکرار توییت‌های ترامپ در شعارها و مواضع رسانه‌ای آنها بوده‌ایم و ردّ پای آنها را در فتنه سال 88 و فتنه اقتصادی آبان 96 و دیماه 98 عینا دیده‌ایم...

در همین زمینه می‌توان به برگزاری چند تجمع همراه با شعارهای ساختارشکنانه و پاره کردن عکس سردار شهید سلیمانی در تهران که مورد پوشش گسترده رسانه‌های ضد انقلاب قرار گرفت و البته اطلاع‌رسانی عجیب برخی بازوهای مذکور اشاره کرد.

یکی از این بازوها طی خبری در اشاره به کنفرانس خبری فرمانده هوافضای سپاه پاسداران نوشت: "فرمانده پدافند هوایی که باعث سقوط هواپیمای اوکراینی شد، تا ساعتی دیگر درباره این حادثه توضیح خواهد داد"!

یک کانال اصلاح‌طلب دیگر نیز در اطلاع‌رسانی پیرامون این مسئله جملات زیر را منتشر کرد:

"فرمانده عملیات زدن موشک به هواپیما توضیح خواهد داد/ ایرنا به‌نقل‌ از یک منبع آگاه در سپاه، نوشته تا ساعتی دیگر فرمانده عملیاتی که به سقوط هواپیمای اوکراینی انجامیده، برای مردم ماجرا را توضیح می‌دهد و از مردم عذر می‌خواهد"!

این نحوه عجیب اطلاع‌رسانی در حالی است که ایرنا درباره این خبر نوشته بود: تا ساعتی دیگر فرمانده مربوطه با مردم صحبت خواهد کرد و دلایل بروز ماجرا را توضیح خواهد داد و از مردم عذرخواهی می‌کند.[1]

 

*در این خط‌ها می‌توان تبلور معنای تزویر و نفاق را دید.

به این معنا که اگرچه اشتباه رخ داده از جانب نیروی هوافضای سپاه پاسداران بوده است و نوشته‌های کانال‌های مزبور به یک معنا صحیح است اما در معنایی که از نظر اینان باید بر ذهن مردم و افکار عمومی نقش ببندد؛ "سرباز کُشی" و "خادم کُشی" مورد اراده است.

آیا نمی‌شد در همین خبررسانی کوتاه به اشتباه سهوی رخ داده اشاره کرد؟!

آیا اگر یک مخاطب ناآگاه این خبرها را بخواند متوجه "تصادف غیر عمد" می‌شد؟

یقینا می‌شد ادبیات دیگری را برگزید... اما علت عدم اشاره صرفا این است که بایستی در یک عملیات روانی و برای انتقام از "نبرد عین‌الأسد"، سر سربازان میهن و رأس کسانی که پوزه بزرگترین دشمن مردم ایران یعنی آمریکا را در "عین‌الأسد" به خاک مذلت مالیدند؛ بریده شود و تحت عنوان مقصّران عمدی حادثه هواپیمای اوکراینی بر نیزه رود تا فضای کشور آماده به تاراج رفتن از سوی آمریکا باشد.

همان روشی که مثلا در عملکرد رسانه‌ انگلیسی بی‌بی‌سی نیز شاهدیم که از اطلاق لفظ تروریست به کشتگان گروه‌های تروریستی در سوریه اِبا و امتناع می‌شود.

صحبت بر سر این است که محفل و رسانه‌ای که دل در گرو قانون و اسلام و میهن دارد، بایستی در این شرایط، پروژه سرباز کُشی و فرایند مورد رضای دشمن را به پیش ببرد یا اینکه بر مفهوم "تصادف غیر عمد" تأکید کند؟!

این سؤالیست که به مثابه اسم شب! می‌تواند سربازان نفوذی دشمن را از صف واحد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح کشور جدا کند و آمریکا را با درد تاریخ نبرد عین‌الأسد تنها بگذارد.

جالب است که پس از ماجرای هدف گرفتن پهپاد گلوبال‌هاوک آمریکا از سوی سپاه پاسداران نیز حین به راه افتادن موج شادی مردم؛ کسانی در همین قبیل رسانه‌ها اقدام به تکرار مواضع رئیس‌جمهور آمریکا درباره "دروغ قحطی غذا در ایران" کردند و شاهد تقلای آنها برای گرفتن انتقام پهپاد آمریکا از ایران بودیم.[2]

بدیهیست که مادام که این خط نفاق مورد رصد و روشنگری قرار نگیرد؛ هر اتفاق غیر عمدی، عامدانه جلوه داده خواهد شد و حقیقت همواره به مسلخ خواهد رفت.

البته بایستی پذیرفت که در ماجرای تصادف غیر عمد پیش‌آمده و اصابت قرار گرفتن هواپیمای اوکراینی از سوی پدافند سپاه؛ اشتباهاتی خاصه در امر اطلاع رسانی و اعلام اصل ماجرا نیز رخ داد که قابل رفع بود و می‌شد جلوی ایجاد برخی هزینه‌ها را گرفت.

به نظر می‌رسد این هزینه‌ها نیز با بصیرت عمومی مردم ایران و درک شرایط کشور که تبلور آنرا در تشییع میلیونی سردار سلیمانی به رأی‌العین دیدیم، به مرور مرتفع شود و از این حادثه تلخ عبرت‌های خوبی حاصل آید.

 

***

 

وزیر ارشاد: با شهادت حاج‌قاسم، وطن جوان شد

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تازگی در پیامی خطاب به محفل شعرخوانی "نگین سلیمانی" که به مناسبت پاسداشت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در کرمان برگزار شد، نوشت: این روزها، شاهد شکوه حماسه ایرانی هستیم. ایران و ایرانی در سوگ سردار رشید خود می‌گرید و می‌خروشد. از ذرات خون پاک او، قطرات اشک است که بر گونه‌ها می‌ریزد و با ناله‌های آتشین، با اسطوره‌های مقاومت عهدهای تازه می‌بندد.

به گزارش ایبنا، او می‌افزاید:

«به راستی دوباره وطن جوان شده است. از دم مسیحایی او که ققنوس‌وار از خاکستر سوخته برخاست و همگان را بر خوان خونین خود نشاند، طعنه‌ها و کینه‌ها را زدود و مهر و همدلی را بر سفره ایرانی آورد.»[3]

 

*اشارات وزیر ارشاد به نفحات شهادت سردار سلیمانی، مبانی عقلانی فراوانی دارد.

حضور میلیونی مردم برای تشییع این سردار سپاه اسلام و انقلاب در شهرهای اهواز، مشهد، تهران، قم و کرمان موجب بهت و حیرت در داخل و خارج از کشور شد.

حضوری که البته در پیامد خود بیانگر موج همدلی مردم و نسل‌های جوان کشور با نیروهای مسلح کشور و با مبانی حکومت در دفاع از اسلام و انقلاب بود و نتایج آن همچنان بعنوان یک کِیس تحلیلی مورد نظر کارشناسان است.

ماتم‌زدگی کودکان و نوجوانان در غم از دست دادن سردار سلیمانی، علت کاریزمای ملی و جهانی حاج قاسم، سیلی سخت سپاه پاسداران به آمریکا در نبرد عین‌الأسد که موجب تحسین تاریخ و جهان شد، بافتار جمعیتی مشایعت‌کنندگان سردار سلیمانی و... بخشی از مقولاتی هستند که بعنوان نفحات این شهادت همچنان مورد بحث و بررسی قرار دارند و از برکت آنها ایران اسلامی است که به قول وزیر ارشاد جوان‌تر شده است.

 

***

 

ترکان: دست شورای نگهبان پر است

اکبر ترکان، فعال اصلاح‌طلب و مشاور پیشین رئیس‌جمهور روحانی در مصاحبه با شماره شنبه گذشته روزنامه آرمان ملی با اشاره به انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی گفته است:

«من از همین جا از شورای نگهبان خواهش می‌کنم، نمایندگانی که حتی سهوا در روابط تجاری و دلالی لغزیدند تایید صلاحیت نشوند و راه ورود دوباره آنها را به مجلس ببندد. هر کسی که لغزیده باید برود و کوچک و بزرگ و جناح و گروه نمی‌شناسد. ما دو دسته سوء مدیریت و سوء نیت داریم. به‌عنوان مثال فردی در مدیریت خود خطا کرده باشد می‌توان از سوء مدیریت گذشت کنیم اما به هیچ عنوان نباید از سوء نیت گذشت کرد، از هیچ سوء نیتی نباید چشم پوشی شود. اگر نماینده‌ای را می‌شناسیم و می‌دانیم او سوء نیت در مورد مسائل کشور دارد و از قدرت نمایندگی برای روابط غلط استفاده کرده، نباید به هیچ عنوان شرایط را برای ورود دوباره این نماینده به مجلس فراهم کنیم. درواقع با نمایندگانی که سوء نیت دارند باید مستقل از اینکه خط آنها چیست؟ با آنها رفتار شود، اصلاح‌طلب و اصولگرا فرقی ندارد، هرکسی لغزیده باید برود تا بتوانیم در این مسیر از خون شهدا پاسداری کنیم.»

او همچنین تصریح می‌کند: نامه‌های برخی از نماینده‌ها هنوز روی میز من است، در این نامه‌ها افرادی را معرفی کرده‌اند برای مدیریت و کارهای مختلف. نامه‌هایی از نمایندگان دارم که در کارهای اقتصادی منطقه خود دخالت کرده‌اند و این نمایندگان نباید باز هم به مجلس وارد شوند. شورای نگهبان دستش پر از این نامه‌هاست، ما نباید به هیچ عنوان اصطلاح خودی و غیرخودی به کار ببریم و در بررسی خطا هیچ اصلاح‌طلب و اصولگرایی وجود ندارد. هرکسی که لغزیده است جایی در مجلس ندارد.[4]

 

*ما قضاوت درباره صحبت‌های ترکان را بر عهده مخاطبان محترم وامی‌گذاریم...

در بحث ردّ صلاحیت‌ها باید دانست که شورای نگهبان بر اساس یک رسم فقهی و شرعی از بیان جزئیات ردّ صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت نامزدها خودداری می‌کند.

این مقوله اگرچه سبب شده است که معترضان شورای نگهبان خاصّه در اردوگاه اصلاحات، ابزاری سیاسی داشته باشند و انتقادات خود را بصورتی ظاهرالصلاح تبلیغ کنند اما همانطور که ترکان نیز اشاره دارد، این انتقادات به هیچ وجه به معنی خالی بودن مشت شورای نگهبان از دلایل ردّ صلاحیت یا عدم احراز صلاحیت نیست و اطلاعات شورای نگهبان از نامزدها مکفی است.

گفتنیست، اصلاح‌طلبان برای انتخابات مجلس یازدهم برنامه‌های خاصی را تدارک دیده‌اند.

برنامه‌هایی که در دو قالب "تحریم خاموش انتخابات"(به معنی لیست ندادن برای انتخابات در صورت ردّ صلاحیت چپ‌های پیر و بدسابقه) و به راه‌اندازی تظاهرات خیابانی در حال پیگیری است.

پیش از این، علیرضا علوی‌تبار از فعالان اصلاح‌طلب تأکید کرده بود که بایستی از فرصت انتخابات برای برگزاری تظاهرات خیابانی استفاده کرد![5]

از جمله بهانه‌های انجام این تحرکات نیز اعتراض به فرایند تأیید صلاحیت‌هاست.

مع‌الوصف باید دانست که چپ‌ها از سال‌ها قبل آدرس خیابان و اغتشاش علیه نظام را به مردم داده‌اند و مسئله آنها نیز همان شعار سال 88 یعنی "اصل نظام" است نه تأیید یا ردّ صلاحیت‌ها. و گرنه مشکلات اقتصادی و سیاسی در تمام کشورهای دنیا وجود دارد...

 

***

 

1_ plus.irna.ir/news/83629276/

2_ mshrgh.ir/969528

3_ http://ibna.ir/fa/doc/naghli/285861

4_ http://www.armanmeli.ir/fa/print/main/280356

5


انتهای پیام/
لینک مطلب: http://enghelab-news.ir/News/item/4425